Dr. Robert Malone: BIOTERORISMUL PSIHOLOGIC

activenews.ro

Profesorul Robert W. Malone și-a anunțat, pe contul său de Substack (articol preluat și de Brownstone Institute) apariția volumului PsyWar: Enforcing the New World Order, scris împreună cu Jill Malone, care va fi lansat oficial pe 8 octombrie 2024.

Articolul reproduce un fragment din Capitolul III al cărții, intitulat „Bioterorismul psihologic”, pe care îl traducem pentru cititorii Active News.

*

Bioterorismul psihologic constă în utilizarea de către guverne și alte organizații, cum ar fi Big Pharma, a fricii de o boală pentru a manipula indivizii, populațiile și guvernele. Deși frica de o boală infecțioasă este un exemplu evident, ea nu este singurul mod în care este folosit bioterorismul psihologic.

Într-un interviu dat în ianuarie 2017 jurnalului Current Concerns, Dr. Alexander Kouzminov (fost ofițer de informații în cadrul serviciului sovietic-rusesc de informații externe SRV) descria elementele de bază ale unei specialități a spionajului numite de el „bioterorism informațional”.

Analiza lui era susținută de exemple extrase din evenimentele din jurul unor mari epidemii infecțioase de la finalul secolului XX – începutul secolului XXI: Sindromul respirator acut sever  (SARS) (2002-2003), Gripa Aviară A (H5N1) (1997, 2006-2007) și H1N1 sau „gripa porcină” (2009).

Dr. Kouzminov a definit asta ca o nouă metodă de a exercita influență operativă la nivel global și de manipula indivizi, populații și națiuni, sugerând că strategia s-ar putea la fel de bine numi și „bioterorism informațional„ sau „șantaj informațional biologic”.

În eseul lui, Dr. Kouzminov oferă și limbajul specific pentru rolurile cheie, responsabilitățile și strategiile utilizate atunci când se folosește acest tip de terorism.

Recunoscând că această abordare strategică a devenit una din armele care fac parte din arsenalul mai larg al războiului psihologic (PsyWar) modern, propunem un termen alternativ pentru aceste metode: „bioterorism psihologic”.

Întrucât bioterorismul psihologic operează atât la nivel conștient, cât și la nivel subconștient, această formă de manipulare mintală este atât un exemplu de război psihologic (care are ca țintă mintea conștientă), cât și de război cognitiv (care atacă subconștientul).

Credibilitatea Dr. Kousminov în domeniu este ireproșabilă. El este un specialist în biosecuritate super-calificat și cu mare experiență, care a lucrat, pe post de consilier superior, de analist superior, director și director executiv, atât în sectorul privat, cât și la autorități centrale de stat. – integral pe activenews.ro.

Dacă mă păcălești o dată, rușine să-ți fie ție; a doua oară, să-mi fie rușine mie!


Spre lectură:

,,ZÂMBET DE COPIL

,,Calea Înălţării” – periodic de spiritualitate şi atitudine creştin-ortodoxă, editat de Parohia ,,Înălţarea Domnului”, Tg-Jiu, judeţul Gorj

Lasă un răspuns