Frustrarea politrucilor globaliști. H. Clinton: „Vom PIERDE CONTROLUL TOTAL dacă social media nu CENZUREAZĂ conţinutul

Fostul secretar de stat al SUA, Hillary Clinton, 5 mai 2023. (Madalina Vasiliu/The Epoch Times)

În urmă cu aproximativ nouă luni, redactorul-şef al Wall Street Journal (WSJ) a recunoscut în faţa elitelor de la Davos că datorită internetului şi libertăţilor (tot mai reduse) ale presei, instituţiile mass-media tradiţionale nu mai deţin monopolul asupra informaţiilor şi naraţiunilor, conform Zero Hedge.

„Noi deţineam ştirile. Noi eram cei care asigurau accesul, iar faptele ne aparţineau în mare măsură […] În zilele noastre, oamenii pot accesa tot felul de surse diferite pentru ştiri. Şi pun mult mai multe întrebări cu privire la ceea ce spunem noi”, a declarat Emma Tucker, redactorul-şef al WSJ.

Întrebările sunt justificate. Potrivit Zero Hedge, aceste elite de la Davos, împreună cu „monstrul cenzurii” înrădăcinat adânc în Capital Beltway [Capital Beltway – o autostradă circulară de 103 km care înconjoară Washingtonul – n.n.] din Washington DC şi extins până la marile companii tech din Silicon Valley […], au fost de ani de zile hotărâte să dezbine naţiunea şi au păcălit populaţia să intre în războaie externe fără sfârşit. La un moment dat, oamenii trebuie să spună: „Destul, este destul”, deoarece inflaţia zdrobeşte naţiunea şi datoria federală scapă de sub control, pe fondul unei invazii de imigranți ilegali.

La sfârşitul lunii septembrie, elitele de extremă-stânga şi majoretele lor din MSM sunt furioase din cauza platformei X a lui Elon Musk pentru „libertatea de exprimare”.

Fostul emisar prezidenţial pentru climă John Kerry şi-a exprimat frustrarea faţă de colegii globalişti la un eveniment al Forumului Economic Mondial din New York, în timpul Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite.

„Primul nostru Amendament reprezintă un obstacol major pentru capacitatea de a elimina [dezinformarea] complet. Ceea ce avem nevoie este să câştigăm […] dreptul de a guverna, sperând să obţinem suficiente voturi pentru a putea implementa schimbări”, a spus Kerry.

A subliniat: „Este foarte greu să guvernezi astăzi.”

Companiile de social media trebuie să modereze conţinutul de pe platformele lor, altfel „Noi pierdem controlul total”, a spus Killary Clinton, personalitate care face parte din elita de extremă stângă, în vârstă de 76 de ani, într-un interviu acordat CNN. Integral pe: Epochtimes-romania.com


MAGAZIN CRITIC – Nihil Sine Deo / Știri ALESE cu GRIJĂ de suflet

Lasă un răspuns