Icoane din inimi neprihănite pentru Sfânta Parascheva!

glasulvietii.ro

Acum 3 ore, de Pr. Dan Damaschin

Dragilor, mai sunt doar două zile de activități în cadrul evenimentului nostru caritabil „Icoane din inimi neprihănite pentru Sfânta Parascheva”!

Vernisajul nostru este dedicat susținerii micuței Jeni-Maria, o fetiță de doar 7 anișori, care se luptă cu leucemia, iar prin donațiile strânse vom putea îndeplini marele vis al luptătoarei noastre, și anume, acela de a avea o căsuță, o băiță și o văcuță.

Aseară am pregătit ateliere de pictură pe icoane, la care au participat copilașii Parohiei „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Poitiers, sub îndrumarea Părintelui Grigore Roșcan. De asemenea, Alina Ștefănescu, o talentată ieșeancă a pictat live icoane, în cadrul evenimentului.

Pentru astăzi, 18 octombrie 2024, ora 18:00, îi vom avea alături de noi pe copiii din cadrul Corului comunei Bârnova, coordonat de către profesorul Radu Dumitru și pe artista Tatiana Drăgan.

Vernisajul caritabil „Icoane din inimi neprihănite pentru Sfânta Parascheva” se va încheia duminică, 20 octombrie 2024, cu o minunată conferință cu tema „Icoane între chip și închipuire”, începând cu orele 18:00. (glasulvietii.ro)


Lasă un răspuns