YO, MY NAME IS JO

Intrarea principală în Fortul Liberty (Sursa imagine Stars and Stripes)

ÎN AMERICA ADMINISTRAȚIEI „PROGRESISTE” JOE BIDEN- KAMALA HARRIS, ORGANIZAȚIILE CARE CER INTERZICEREA AVORTULUI SUNT PREZENTATE CA FIIND SIMILARE GRUPURILOR TERORISTE

16/ 10/ 2024 Traian Horia

O recentă și șocantă dezvăluire de presă acreditează că o unitate a Armatei SUA (Fort Liberty, Carolina de Nord) a expus câtorva mii de soldați aflați la un curs de „perfecționare”, faptul că grupurile Pro-viață ar fi „potențial teroriste”: mai mult, „instructorii” au aliniat respectivele grupuri organizației jihadiste Stat Islamic (ISIS). Presa independentă din Statele Unite (New York Post, The Washington Times, altele) a relatat că general-locotenentul Patrick Matlock a depus deja mărturie în fața unei Comisii pentru Serviciile Armate al Camerei Reprezentanților despre controversatul training, insistând că persoana care a elaborat „cursul” este un tânăr cadet ce s-ar fi „informat” de pe Internet asupra grupurilor „extremiste” și care a produs pentru participanți un slideshow despre terorism, în care două organizații prestigioase din Statele Unite care cer interzicerea avortului apar ca fiind „grupuri teroriste”. Eventual, nici nu este complicată identificarea unor astfel de aberații extremiste pe site-uri precum Youtube sau Google, asociate Noului Marxism și care- pe un algoritm intern asociat deinformării, „ridică” la comanda de „căutare” a utilizatorilor în principal articole ale publicațiilor extremei stângi, pro-avort, dinspre CNN până la NYT sau Times. „Asocierea incredibilă a americanilor Pro-viață cu teroriștii este disprețuitoare, iar materialele prezentate la Fort Liberty sunt deranjante”, a spus senatorul Ted Budd (Republican, Carolina de nord) care a solicitat declanșarea unei anchete. În context, presa independentă nord-americană a rememorat cazuri de atacuri anti-creștine de neconceput pentru o democrație, precum cel al lui Mark Houck, un catolic care este și consilier Pro-viață, și care a avut casa invadată de 20 de agenți FBI greu înarmați: eventual, este de menționat că multe dintre ele au rămas necondamnate explicit de administrația Joe Biden- Kamala Harris.

Generalul-locotenent Patrick Matlock, a depus mărturie la Camera Reprezentanților despre trainingul controversat organizat la Fort Liberty(Carolina de Nord), care a etichetat grupurile anti-avort ca fiind potențial teroriste. (Sursa imagine US Army)

Pentru dosarul “Fort Liberty”, Departamentul Apărării, respectiv Armata SUA au prezentat scuze, menționând că respectivul „curs” nu reflectă opinia lor oficială, respectiv că slide-ul nu a fost „verificat” și „nu va mai fi folosit”: „Slide-urile au fost dezvoltate de un angajat al garnizoanei locale pentru a instrui soldații care ocupă punctele de control al accesului la Fort Liberty. (….) Aceste diapozitive nu vor mai fi folosite și toate produsele de instruire viitoare vor fi revizuite pentru a se asigura că se aliniază cu orientările actualizate anti-terorism”, a comunicat oficial conducerea unității. Răul este, însă, făcut și- ca multe alte excese ale unor trepăduși ai administrației “progresiste” Joe Biden- Kamala Harris, este greu de anticipat că va exista o sancționare a vinovaților.

PRESĂ. ADJECTIV.

TRAIAN HORIA – BLOG de JURNALIST


Sunt într-o relație toxică sau violentă, iar partenerul mă presează să renunț la sarcină”

Dacă ai rămas însărcinată în timp ce ești într-o astfel de relație, este esențial să ceri spriji cât mai curând, pentru că presiunile pot lua proporții foarte repede și în direcții nebănuite.
Noi oferim în fiecare zi sprijin gratuit femeilor în criză de sarcină.

Sună-ne la *8282 și vom fi alături de tine!

Lasă un răspuns