TRĂDAREA… PE CARE O ȘTIM ȘI NOI !!!

   Zilele acestea avem deja parte de jocuri de culise și de interese în defavoarea statului Român. Primul ministru al României, implicat de mult în acte de corupție, suspectat de instituțiile de stat ca fiind vinovat, cu capete de acuzare în penal, încearcă și reușește să ne umilească din nou. După bâlciul creat anume pentru a se sustrage actului de justiție, simuland o operație la genunchi, aproape fugar, pleacă din țară pe șest, după aproape trei săptămâni se reîntoarce în țară cu temele făcute!!!

Deja partenerii săi din PSD, parteneri de afaceri ilegale, i-au găsit Soluția ideală de a se menține în cărți. O demisie de onoare, de salvarea onoarei Partidului, a găștii de infractori, asta este tot ce contează…..!!!!

Onoarea țării nu este necesar de apărat și de salvat… Ca și premier al unui guvern, a gasit soluția de a debarca din barca unui partid corupt, dar care încă își păstrează un As în mânecă, rămânând în funcția de Prim-ministru, chiar dacă asupra sa planează capete de acuzare grave aducând în același timp și grave deservicii imaginii României în lume, chiar dacă România este criticată de UE și de SUA, pentru modul de soluționare a dosarelor marilor interlopi, apărați de propriilor lor legi emanate tot de aceștia în parlament…!!!

As-ul din manecă Premirului este tocmai controlul asupra unui guvern și al tuturor instituțiilor subordonate, inclusiv al Ministerului Justiției.

Toate îngrengăturile și toate deciziile acestei caracatițe specifice mafiei românești sunt legate de Politic și de tot ce mișcă în aceasta zonă. Prin urmare este tot mai evident ca un politruc adânc înfipt în coordonarea acestei caracatițe să fie sprijinit și ferit de ”atacurile” justitiei dar în acelasi timp să fie și recunoscător față de aceștia din urma ajutându-i să-și steagă urmele jafurilor și delapidărilor naționale.

Evident, tot acum avem parte și de o remodelare a imaginii Partidului și a acestui guvern, o spalare a creierului mulțimii de votanți, prin tot mai multe acțiuni populiste și demagogice fără acoperiri și baze legale. S-au mărit salariile unor funcții și profesii cu 5 sau 10%, în același timp cu triplarea salariilor miniștrilor, cu mărirea pensiilor parlamentarilor, că doar nu degeaba au votat în parlament neînceperea urmăriri penale a premierului cât și a altor infractori politici!!!

O trădare mai mare și o așa rușine națională nu a mai avut Romania, poate niciodată. Să ai în funcții de conducere a unor instituții majore din stat, politicieni cu capete de acuzare în penal iar justiția așa cum funcțonează acum, să nu-și poată face treabă!!! Politicieni corupți, înregimentați în instițutii cheie din stat, conduc și coordonează mafia politică ascunzându-se unii pe alții.

Țara, cu așa conducere de interlopi, are societatea bântuită și de violatori, șmenari, țepari, traficanți, polițisti ineficienți, magistrați corupți… etc și care își îmulțesc efectivele ca și ciuprecile după ploaie!!!! Iar cei care nu se regăsesc aici în aceste categorii, suntem noi cei mulți și cărora, arareori ni se face dreptate. Limitați în drepturi și libertăți suntem tot mai asupriți și subjugați unui sistem de crimă organizată generalizat!!!!

Această tumoră malignă, care cangrenează națiunea, trebuie urgent operată, indiferent cât de dureros ar fi, doar de noi depinde extirparea ei!!!

Lasă un răspuns