Vestea!!! Vestea promulgării salariilor şi pensiilor nesimţite şi nemeritate pentru toţi aleşii neamului, a picat ca un fulger pe capul românilor.

Preşedintele marionetă, Klaus Iohannis, a reuşit să înfrângă ţară şi poporul care l-a ales şi în care şi-a pus o ultimă  speranţă de onestitate şi de mai bine pentru noi toţi, a reuşit să dezmintă acest mit, complotând şi el împotriva ţării sale. Aceasta a fot şi dovada supremă cum că, preşedintele este şi el cel manipulat la cel mai înalt nivel, făcând şi acceptând jocul mafiei politice din România.

România sângerândă….Da, pentru că, este întocmai ca şi uciderea lui împaratului Cesar în senatul Romei antice unde ultima lovitură a primit-o tocmai de la Brutus….!!!! Aşa am fost ingenunghiati şi înjunghiaţi pe la spate de către preşedintele care şi-a mânjit mâinile cu mizeria politicienilor….Ne-a înşelat simţămintele şi ne-a trădat încrederea, plecând  apoi în vacanţa….!!!!

Nici o urmă de regret şi de compasiune fată de cei mai mulţi dintre noi care avem salarii şi pensii, nesimţit de mici şi care abia ne putem plăti dările către stat şi bănci. El Preşedintele, a ieşit temporar din scenă, pe uşa din spate, plecând într-o vacanţă de vis, plătită probabil din bugetul ţării sărăcit….!!

Parlamentarii, primarii, viceprimarii, preşedinţii de Consilii judeţe şi vicepreşedinţii acestora vor să obţină mai mulţi bani din buget, pentru ei şi ai lor parteneri, vor să jefuiască statul cu acte în regulă, adică să-şi facă legi cu dedicaţie. Pentru care abilităţi şi pentru care experienţe profesionale de excepţie, aleşii ruşinii naţionale doresc astfel de bonusuri financiare nesimţite şi nemeritate??? Ce veleităţi excepţionale îi recomanda pentru aceste bonusuri????

România hăcuită şi sfârtecata în bucăţi, după ce mafia politică a vândut şi devastat economia, industria şi băncile şi după ce 26 de ani ţară a ajuns în ruină, acum mafia politică îşi infinge colţii direct în bugetul ţării, dorindu-şi fiecare pentru el, o halcă de carne cât mai bună şi cât mai mare şi toate acestea transformate în legi cu dedicaţie. Ei şi Noi, o tara pentru Ei şi alta în care suntem Noi cei mulţi şi dezbinaţi, sărăciţi şi manipulaţi. Sclavii sistemului politic!!!

S-a creat un precedent periculos. Astăzi şi-au promulgat o lege doar pentru propriile lor buzunare şi nimeni nu a intervenit să stopeze acest dezmăţ şi această ilegalitate. Mai mult, nimănui nu-i pasă de soarta ţării, aşa că vor urma şi alte asemenea pomeni electorale şi popoliste cu dedicaţie…Vor fi cumpăraţi şi magistraţii, poliţiştii, jandarmii….etc, etc….!!!!Vom rămâne în final, Noi toţi cei mulţi, dezbinaţi, sărăciţi, învrăjbiţi şi care ne vom arunca în genuchi pentru o firimitură de os de la masa sistemului. Un popor îngenunchiat, o ţară sângerândă!!!

Prin urmare de ce nu am putea beneficia cu toţii de acest aranjament financiar???!!! De ce nu se poate majora şi salariul mediu pe economie cu 50 sau 70 % dacă tot este să fie pomană să fie pentru toate lumea şi nu doar pentru unii, pentru cei mari, iar pentru restul nimic…

Întrebarea este şi o adresez direct pentru guvernanţi: Bugetul ţării va resista la astfel de delapidări şi scurgeri de bani imense???

Sau se vor inventa alte taxe şi alte impozite pentru a susţine marele jaf cu acte în regulă…Şi deci va urma o altă perioadă neagră de criză economică şi de privaţiuni pentru restul ţării??? Politicienii au uitat că mai există salarii nesimţit de mici în limita a 750 lei net lunar si pensii de la 350 la 700 lei lunar, acestora cine sa le asigure un trai decent????

Aşadar era binevenită măcar o sesizare a CCR, din partea Preşedenţiei, dar preşedintele nu a făcut-o, a acceptat ‘’oferta’’ parlamentului.

Aşteptăm şi reacţia guvernului şi a CCR. Pentru ce ar merita aleşii naţiunii astfel de privilegii???? Aşa cum spuneam şi într-un articol anterior: Ei Politicienii ţării, sunt aleşi în acele funcţii şi că acest lucru să se întâmple, Ei politrucii infractori, sau înscris benevol pe acele liste de partid, şi-au oferit ei singuri serviciile către ţara, optând să fie aleşi sau nu, în acele funcţii…Nu au fost încadraţi în munca pe bază de concurs…nu şi-au etalat capacităţile profesionale de excepţie pentru care statul ar fi apelat la acestea…oferindu-le un loc eligibil şi extrem de călduţ şi profitabil….Mai mult, unii dintre aceştia, cu bună ştiinţă şi cu largul lor accept, şi-au oferit serviciile din proprie iniţiativă, pentru ‘N mandate. Toate acestea beneficii şi le-au ales singuri, iar atunci când şi le-au ales au ştiut cât şi cum vor fi plătiţi, însă tot aşa de bine ar putea să renunţe la fotolile lor călduţe, tot benevol, dacă li se pare că sunt prost plătiţi iar munca lor este epuizantă….Nimeni nu-i obligă să rămână în funcţii, chiar în acest moment, dacă la un sondaj de opinie în direct cu cetăţenii, care, se spune că i-ar fi ales, ori la un referendum, aceşti cetăţeni, noi toţi, nu le-am mai acorda girul să rămână în funcţii şi să-şi mărească lefurile şi pensile nemeritat….!!!!

Acum se cere uniune naţională, să coalizăm cu toţii pentru a face front comun, opinia publică şi Societtaea Civilă, uniţi într-o singură voce, să facem presiuni mediatice să oprim astfel de derapaje politice controlate. Să nu le mai permitem acestora să dicteze peste conştiinţa noastră, peste toate principiile democratice.

Aşa se întâmplă când dragostea pentru bani şi  putere este mai presus decât dragostea de ţara şi de naţiune ta!!!

Nimeni nu este obligat să rămână pe funcţii, nici  parlamentarii, nici primarii, viceprimarii, preşedinţii de Consilii judeţe şi vicepreşedinţii, dacă nu le convin condiţiile de muncă şi de viaţă, vorba lui Băsescu : „Cui nu-i convine, poate să plece şi din ţară….!!!!”… Se pot face şi alegeri anticipate, fără nici o problemă şi aşa este o inflaţiune de parlementari….Cu un parlament mai mic sigur vor avea şi ei lefuri mai mari….totul e să le şi merite!!!! Putem recurge la un referendum, adică Ei politicienii să ceară aprobarea noastră a poporului, a cetăţenilor care i-au ales în funcţii, dacă îşi doresc cu adevărat o legitimitate a acestei legi nedrepte şi inutile, iar mai apoi să facă aşa cum a decis ţara pentru ei şi nu altfel. În acelaşi mod în care au şi solicitat votul de încredere pentru a fi aleşi….!!!

Prin urmare, dragi Aleşi ai Naţiunii, renunţaţi de bună voie la fotoliul călduţ, la imunităţile politice şi la toate afacerile şi comisioanele ilegale şi imense, dacă nu vă convine “munca’’ la care v-aţi înhămat cu bună ştiinţă, de bună voie şi nesiliţi de nimeni…renunţaţi şi plecaţi căci sigur se vor găsi zeci şi sute de alţi înlocuitori care vor face mai mult decât voi toţi şi pe mult mai puţini bani….!!!!

În final revin cu chemarea la uniune naţională, să boicotăm aceasta aprobare a unei legi nedrepte şi ilegale, care într-un final se va răsfrânge asupra noastră căci, bugetul ţării nu va face faţă acestor creşteri imense de cheltuieli.

Se vor mări taxele şi impozitele, va creşte birul, pentru a face faţă acestor plati…Un furt calificat direct din buzunarele noastre….Inutil să mai prezint aici repercursiunile asupra noastră a tuturor, prin urmare solicit în direct să coalizăm pentru abolirea acestei legi. Se pot face campanii de strângere de semnături pe net şi/sau prin ONG-uri, să tragem semnale de alarmă interne şi internaţionale pentru că sunt în joc viitorul naţiunii şi al copiilor noştri!!!

28 decembrie 2015


MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator – Nihil Sine Deo – PRESĂ LIBERĂ

Lasă un răspuns