PRIN CENUŞA IMPERIULUI SERVICIILOR SECRETE!!!

Partea – I –

 Expansiunea fără limite şi fără control a tuturor serviciilor secrete din Europa şi din lume a dus la o exacerbare a fenomenului pe plan internaţional cât şi naţional…!!!

Pe bătrânul continent, de departe supremaţia în acest segment al spionajului internaţional, îl domina KGB-ul şi defunctul GRU, care aveau infiltraţi şi racolaţi personalităţi din diverse domenii al vieţii politice, din statele europene. Căderea cortinei de fier a dus în parte, la destrămarea acestui vast imperiu al spionajului internaţional, ramanad în cărţi doar indivizi şi personalităţi care erau deja implicate profund în societate. România a fost mereu “studiată” de către toate serviciile secrete ale lumii, fie că era CIA, SIS (Secret Intelligence Service) MOSAD sau KGB, interesele lor contau. Infiltrarea şi crearea de filiere de spionaj asta era tot ce interesa. Racolarea de noi agenţi, era o ţintă predilectă, mai ales dacă aceştia proveneau din Armată, Cercetare şi/sau chiar din aparatul de stat.

Aşa stând lucrurile, Ceauşescu a creat în cadrul Securităţii statului şi un department special de informaţii externe, DIE (fostul SIE) şi care în 1989, Direcţia de Informaţii Externe (DIE) numără 2780 de ofiţeri conspiraţi şi 500 deplin conspiraţi. Conform declaraţiilor lui Ion Mihai Pecepa şi Liviu Turcu, foşti ofiţeri coordonatori ai serviciului, precum şi din analiza istoricilor care au scris despre subiectul serviciilor secrete în regimul Ceauşescu, reiese că DIE a fost un fel de mafie externă a dictatorului comunist, o organizaţie ocultă construită pe principiul CEKA de către Lenin, rafinată cu cele mai sofisticate metode şi metodologii de către strategii KGB.

Prin urmare anul 1990 surprinde în mare derută şi destrămare, un imperiu al serviciilor secrete, colcăind şi bântuind statele europene, în special cele Est- Europene şi foste comuniste unde se ştia deja, era o inflaţiune de comandamente şi de „trupe” ale securităţii stateleor lumii. Cortina de fier/războiul rece, a adunat în statele comuniste zeci şi sute de combatati ai serviciilor secrete, ale celor mai puternice şi influiente dintre statele lumii.

Momentul 1989, ia prins descoperiţi pe majoritatea lor. Unii aveau dispoziţii clare asupra celor ce se vor întâmpla, alţii au dispărut fără urmă, iar alţii au profitat de noile „oportunităţi” ale statelor foste comuniste, unde vechile regimuri erau decapitate lăsând goluri imense în conducerea acelor state. Aşa a fost surprinsă şi România, în 1990 era deja cunoscută situaţia politică a ţării se ştia dinainte de fatidicul Decembrie ’89, ceea ce avea să ni se întâmple. La nivelul cel mai de sus al acestor servicii, erau deja planurile făcute. La masa tratativelor, masa jucătorilor profesionişti, se ştia foarte bine ce urma.

Aşadar, la vârful acestor servicii a fost stabilită o „înţelegere”: fie se intervenea din afară cu toate forţele acestor servicii, anihilându-l pe Ceauşescu şi clica să, caz în care ar fi trebuit judecat şi condamnat, de către un tribunal adevărat…, fie intrau în joc Securitatea statului Român, ofiţeri agenţi SIE, anihilându-l pe dictator şi preluând puterea…

În fapt a fost acceptată cea de-a doua variantă, bineanţeles cu ajutor din afară, capii Securităţii Externe şi anume cei mai conspiraţi şi de care nimeni nu avea ştiinţă, au intervenit uşor şi sigur, manipulând masele prin metode diversioniste sofisticate şi absolut inimaginabile pentru omul de rând, conducând operaţiunea din umbră, acolo unde îşi doreau Ei. Cine sunt aceşti „Ei” nu vom afla poate niciodată, sau poate cine ştie peste vreo 50-60 de ani când dosarele grele ale marilor conspiraţii, vor putea fi dezvăluite publicului…!!!! În cazul în care mai există aceste dosare…!!

Pentru omul de rând, este din ce în ce mai clar, ce rol au avut acele servicii în ruinarea unor state est-comuniste. Un lucru este cert, pentru noi romanii, anume că în urma acelor înţelegeri la vârful acestui vast imperiu al serviciilor secrete, România a fost jefuită şi ruinată de cei din servicii şi din eşaloanele 2 şi 3 ale PCR. O execuţie în stil mafiot a lui Ceauşescu, prezentată publicului în direct, ca şi un proces, cu un verdict dat în viteză, mai rău decât cel al celor mai odioşi criminali de război judecaţi luni de zile, la Nürnberg, de către acel tribunal internaţional…!!!!

Dar, în acele zile nimeni nu ştia ce se ascunde de fapt în spatele acestei diversiuni, urmată de o psihoză socială a unor terorişti invizibili şi de negăsit, ulterior acestor fapte… Nimeni nu i-a putut depista, în realitate, nimeni nu i-a reţinut şi/sau încarcerat, prezentaţi mai apoi la un eventual proces, al crimelor acelui decembrie, înscenat şi însângerat. Atunci la procesul lui Ceasusescu, un comunist a condamnat la moarte un alt comunist, iar sistemul nu a fost schimbat, ci mai degrabă cosmetizat într-o parodie a democraţiei, o perestroica comunistă !!!

Marii capitalişti ai României de azi sunt foşti ofiţeri DIE, deplin conspiraţi care au exersat furtul şi minciuna, atent supravegheaţi şi supervizaţi de KGB.

Prin privatizări frauduloase, coordonate din umbră de foşti ofiţeri DIE, aflaţi în contact direct cu reprezentaţii rezidentei serviciilor secrete ruseşti din România, un exemplu din zeci de exemple, firmele companiei Marco au achiziţionat acţiuni cam peste tot ce reprezintă zona strategică din ţara noastră. Trebuie spus, încă de la început că aşa cum toate sectoarele strategice, primordiale în economia Rusiei, industria petroliferă, Gazprom, industria nucleară, minele de uraniu, industria spaţială, agricultură, patrimoniul aurifer, pădurile sunt controlate de către grupul de la Dresda condus de fostul ofiţer KGB Vladimir Putin, tot astfel şi în ţara noastră, ofiţerii ruşi au condus şi controlat cele mai importante ramuri industriale strategice, fiind protejaţi în mandatele lui Iliescu, Constantinescu şi Băsescu. Cazul cel mai răsunător este ALRO, la care ulterior se adaugă şi restul industriei de aluminiu din România. Totul pleacă de la un singur nume de cod: Marco, de fapt este vorba despre Marc Rich, partenerul de afaceri al lui Soros. Compania Marco Internaţional a fost condusă de rusul Vitali Matsitski, apropiat al lui Victor Pinciuk, ginerele fostului preşedinte ucrainean Leonid Kucima şi ofiţer KGB. Vitali Matsitski deţinea şi Grupul de firme Rinko, specializat în producţia petrolieră, cu o avere estimată la peste 10 miliarde de dolari.

Trebuie menționat de la început faptul că, agenţii/spionii serviciilor secrete, implantaţi în alte state, trebuiau să treacă în ochii publicului, ca fiind persoane foarte influiente şi afacerişti cu renume. Deci erau susţinuţi cu capital, de către serviciile lor pentru a se integra în societate ca şi celebri oameni de afaceri… şi aşa au şi rămas după ’89!!! (Va urma)

9 ianuarie 2016


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: aici

MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns