SĂ STRIGĂM LUMII ÎNTREGI… ROMÂNIA, ALARMĂ DE GRAD ZERO… !!!

Foto: magazincritic.ro

  Democraţia a murit în România…!!! Unica  noastră şansă de a avea un răspuns pozitiv la toate anchetele şi la toate sesizările noastre, privind Genocidul asupra populaţiei civile din 10 august 2018,  este să implicăm instituţii şi foruri Europene în aceste anchete dacă ne dorim rezultate în timpul cel mai scurt…… Opinia mea personală este clară….Cei care au comandat şi executat aceste acţiuni brutale împotriva civililor, trebuie să răspundă penal, dar, întrucât la noi în România Justiţia nu mai este imparţială şi corectă, este sub comanda Politica, iar legile nu sunt respectate de Înalţi Funcţionari Publici, rămâne tot mai evident ca acţiune de bază, de a apela şi de a sesiza instituţiile internaţionale, în special dacă s-au folosit arme chimice letale asupra civililor, dar şi pentru intrventia Jandarmeiei brutală şi în forţa…!!! Trebuie sesizate organizaţiile internaţionale, ONU, Comitetul internaţional al Crucii Roşii… UE… CE… UNESCO… etc, privind Combaterea folosirii unor arme chimice periculoase şi ilegale asupra populaţiei civile… !!! Cineva trebuie să răspundă pentru cele 400 de victime ale Brutalităţii Poliţiei Politice de Represiune – Jandarmeria… !!!

Mafia Politică a început deja atacuri sistematice de Dezinformare şi de Manipulare a adevărului evident…!!! Avem deja declaraţii publice ai unor rechini politici care strigă pe la toate colţurile şi Televziunile lor că Jandarmeria a acţionat corect şi că Preşedintele a organizat o diversiune în vederea răsturnării Guvernului. Fără dovezi acestea devin doar niste dezinformări si/sau ameninţări, la adresa Preşedintlelui.   Mai mult avem deja reclamaţii din partea Jandarmeriei cum că au fost agresaţi jandarmi de către civili neânaramati şi constatăm cu stupoare că sunt deschise dosare penale în acest sens!!

Deşi există zeci şi sute de filmări şi fotografii în care se văd Jandarmi lovind cu cruzime civili pasnici, deşi avem probe că s-a folosit Gaze cu suspiciunea că erau Letale şi interzise pentru populaţia civilă…etc Iată deci că avem voci, care  s-au înmulţit de la zi la zi, şi care încet, încet, încep un concert de susţinere a Mafiei politice…Politrucii Bolşevici strâng rândurile şi îşi fac zid de apărare din Instituţii publice şi din Înalţi Funcţionari publici plătiţi cu zeci de mii de euro pe lună din Bugetul Naţional….!!!

Aşadar avem parte de acelaşi Scenariu ridicol şi grotesc, expus de fosta Securitate în Decembrie ’89 şi la Mineriade…Nici până astăzi nu sunt clare şi nu s-au definitivat anchetele, nici până astăzi nu sunt găsiţi vinovaţii pentru crimele produse. Şi atunci că şi acum au fost lansate în spaţiul public fumigene şi diversiuni cu tot felul de scenarii…Teroriştii şi Golanii….!!! Au murit oameni nevinovaţi, au fost zeci de victime dar…nimeni nu a fost condamnat….Acum se încearcă acelaşi scenariu….!!!

Nu, nu trebuie să mai cedăm nici un moment şi nu trebuie să mai credem că aceste instituţii menite să aperea Statul de drept, libertăţile şi democraţia vor putea(vor dori) să elucideze şi vor găsi şi condamna pe adevăraţii vinovaţi….!!! Acum  putem şi trebuie să scpam de  MAFIA POLITICĂ PSD….Apelând la instituţiile internaţionale, pentru că au comis…..Crime împotriva Umanităţii….!!!!!!!!!!!!!!Pentru că există un adevăr ascuns şi o suspiciune că s-au folosit arme chimice letale asupra civililor, mai mult s-a folosit mijloace violente şi s-au brutalizat Femei…copii…bătrâni…civili paşnici şi neânarmati etc, pentru că a existat o premeditare în aceste acţiuni, iar jandarmii au folosit echipament care să le permită ascunderea şi posibilitatea indentificarii lor, iar forţa de intervenţie anti-terorista nu se justifică în nici un fel,  atunci trebuie sesizate organizaţiile internaţionale, ONU, Comitetul internaţional al Crucii Roşii….UE…CE…UNESCO… etc. Cineva trebuie să răspundă pentru cele peste 400 de victime ale Brutalităţii Poliţiei Politice de Represiune – Jandarmeria…!!!!

Nu se poate să nu facem apel la aceste instituţii şi să lăsăm doar Justiţia din ţară să-şi facă treaba, pentru că am văzut de zeci de ori cum au fost scoşi nevinovaţi, politicieni corupţi şi delapidatori de miliarde de euro iar noi toţi am plătit pentru acestă pasivitate…!!!

Este de datoria noastră a tuturor românilor de bună credinţă să raportăm aceste fapte „Lumii întregi” să facem apeluri la anchete separate pentru că este vorba de un stat European cu drepturi depline şi pentru că acest flagel, Corupţia şi Crima Organizată, este la un pas de a cuprinde şi restul Europei şi tocmai de aceea trebuie sesizate şi sensibilizate toate instituţiile responsabile cu apărare drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor Europei şi ai Lumii…!!!

Ce trebuie să facem…?? Simplu, să adunăm toate aceste dovezi şi să le facem publice…ar fi corect faţă de noi toţi să le adunăm într-un material documentar de lung metraj şi transmis pe toate canalele publice …Net… Televiziuni, etc, în aşa mod încât nimeni să nu mai poată încerca să detruneze adevărul…În acelaşi timp să depunem sesizări, cu dovezi şi probe, la toate acele organisme internaţionale.

Avem acum şansa istorică de scăpa de Comunism şi de a desfiinţa acest sistem politico-mafiot odată pentru totdeauna şi deci să n-o ratăm….!!!

Pentru toţi Politrucii Bolşevici care tot propăvăduiesc şi ridică osanale acestui sistem, atribuindu-i valente Democratice, le spun aşa:

În democraţie votul cetăţenilor este respectat dar, în acelaşi timp te şi  responsabilizează….Nu ai voie să ignori vocile celorlalţi…!!!

În democraţie Statul de drept nu devine Torţionar al cetăţenilor care te contestă….iar când eşti contestat, trebuie să te retragi!!!

În democraţie Legea este respectată şi nu este interpretată mereu în favoare celui care are puterea Politică  …!!!

În democratie orice politican suspectat sau condamnat de o faptă penală trebuie sa demisioneze si să se supună anchetei pentru aflarea adevarului…!!!

În democartie Justiţia este echitabilă, echidistantă şi nu este sub Comandă politică indiferent de culoare politică…!!

În orice democratie Corupţia este combatută iar Politicienii corupti sunt inlaturati…!!!

În democraţie Orice funcţionar public trebuie să se supună Legii şi să răspundă pentru faptele sale, iar când este contestat în stradă să facă pasul înapoi şi nu să ignore sau să ameninţe Vocea străzii….!!!

În orice democartie, Politicul este în slujba cetăţeanului indiferent de culoare politică, iar cerinţa cetăţeanului trebuie să fie lege pentru orice Politician….!!!

În orice democraţie există un dialog intens intre Cetăţean şi Politician, iar politicianul trebuie să facă tot posibilul să se asigure că sunt respectate şi  acceptate cerinţele tuturor cetăţenilor…!!!

În orice democratie, Funcţionarii Publici/Politici nu o dreptul si nu au voie sa cheltuie banul public în exces si nejustificat iar orice încălcare a regulilor financiare atrage dupa sine pedepsirea functionarilor si nu încercarea de a ascunde si bloca aflarea adevarului…!!

În orice democraţie Politicianul odată ales reprezintă Statul de drept şi nu este doar reprezentantul unei minorităţi de alegători ale cărui voturi au fost decisive în alegerea să….Etc …Etc…!!!

Prin urmare nimic din aceste reguli democratice nu se respectă în România iar Oligarhia Politrucilor de la putere a adus Statul de drept la nivel de Klanuri primitive de interlopi ignorând în totalitate respectul legii şi al cerinţelor cetăţenilor… !!!

21 august 2018


MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator – Nihil Sine Deo – PRESĂ LIBERĂ

Lasă un răspuns