CRIMĂ ÎMPOTRIVA UMANITĂŢII… !!!

Foto: magazincritic.ro

  De departe aşa a fost şi aşa va rămâne în istoria Omenirii, nu numai a României şi care se consfinţeşte data de 10 August 2018 ca data când a fost definitiv şi irevocabil înfiinţată Poliţia Politică de Represiune Publică şi de Apărarea Mafiei politice – JANDARMERIA!!! Această fatidică dată a arătat lumii întregi ca oamenii paşnici, civili, femei, copii, tineri, bătrâni, persoane cu handicap fizic ..etc, au fost brutalizaţi, bătuţi şi gazaţi, de o forţă Poliţienească sub comandă Politică. Există probe şi dovezi. Vidoclipuri şi fotografii cum zeci de civili neânarmati şi paşnici au fost bătuti cu cruzime şi sadism, umiliţi şi batjocoriţi de către acestă Forţă Poliţienească de intervenţie sub comandă Politică şi care după toate regulile militare şi Poliţieneşti din Ţări democratice, nu au avut nici o justificare să folosescă forţa  împotriva Civililor paşnici şi neânarmati…!!! Mai mult, după toate Probele şi Dovezile adunate, există o mare suspiciune că au fost folosite Gaze de luptă letale împotriva cetăţenilor paşnici.

În acest sens, noi toţi trebuie acum să ne unim forţele, prin orice mijloc legal, prin orice organizaţie de tip ONG, si nu numai, apolitică, să facem urgent demersuri şi sesizări la toate foruruile internaţionale care pot face anchete să se descopre adevăratele intenţii criminale ale Mafiei Politice şi să recurgă chiar la arestări, iar liderii politici şi militari care se vor face vinovaţi de aceste atrocităţi, să fie judecaţi de tribunalul internaţional de la Haga, pentru Crime împotriva Umanităţii… !!! Există în Jurisprudenţa naţională dar şi internaţional acestă noţiunie care este sinonimă cu Genocidul şi care pedepseşte aceste acte infracţionale şi penale.

Este foarte clar pentru oricine că s-a dorit total eliminarea opoziţie Civice din România şi asta pe cale militară de represiune, folosind Jandarmeria pe post de Poliţie politică de Represiune. Că este aşa o demonstrează forţa violentă cu care au fost înăbuşiţi aceşti protestatari paşnici, dar faptul că, Comandantul Jandarmeriei d-l Cucoş nu a făcut nici măcar gestul de Demisiona din funcţie pentru a mai sapala cât de cât faţa  Jandarmeiei cât şi onaorea sa de militar. Prin acest gest şi acel discurs ipocrit se consideră că este în continuare vinovat şi sfidează în continuare Legile ţării şi regulamentele militare.

Opinia mea personală este clară….Cei care au comandat şi executat aceste acţiuni brutale împotriva civililor să răspundă penal, dar, întrucât la noi în România Justiţia nu mai este imparţială şi corectă iar legile nu sunt repectate de Înalţi Fubnctionari Publici, rămâne tot mai evident ca acţiune de bază  de a apela şi de a sesiza  instituţiile internaţionale, în special dacă s-au folosit arme chimice letale asupra civililor…!!!  Trebuie sesizate organizaţiile internaţionale, ONU, Comitetul internaţional al Crucii Roşii….UE…CE…UNESCO… etc, privind Combaterea folosirii unor arme chimice periculoase şi ilegale asupra populaţiei civile… !!! Cineva trebuie să răspundă pentru cele 400 de victime ale Brutalităţii Poliţiei Politice de Represiune – Jandarmeria… !!!

Este imperativ să ne mişcăm cât mai repede şi să acţionăm acum pentru că doar aşa vom putea scăpa de Mafia Politice din Ţară…!!

Există şi în codul penal român, pedepse şi infracţiuni contra umanităţii…

Infracţiuni de genocid şi contra umanităţii

Art. 438

Genocidul

(1) Săvârşirea, în scopul de a distruge, în întregime sau în parte, un grup naţional, etnic, rasial său religios, a uneia dintre următoarele fapte:

  1. a) uciderea de membri ai grupului;
  2. b) vătămarea integrităţii fizice sau mintale a unor membri ai grupului;
  3. c) supunerea grupului la condiţii de existenţă de natură să ducă la distrugerea fizică, totală sau parţială, a acestuia;
  4. d) impunerea de măsuri vizând împiedicarea naşterilor în cadrul grupului;
  5. e) transferul forţat de copii aparţinând unui grup în alt grup,

se pedepseşte cu detenţiune pe viaţă sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

(2) Dacă faptele prevăzute în alin. (1) sunt săvârşite în timp de război, pedeapsa este detenţiunea pe viaţă.

(3) Înţelegerea în vederea săvârşirii infracţiunii de genocid se pedepseşte cu închisoarea de la 5 la 10 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

(4) Incitarea la săvârşirea infracţiunii de genocid, comisă în mod direct, în public, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

Iar în STATUTUL CURŢII PENALE INTERNAŢIONALE  de la Roma

Art.5: Crimele care intra în competenţa Curţii

1.Competenţa Curţii este limitată la crimele cele mai grave care privesc ansamblul comunităţii internaţionale. În baza prezentului statut Curtea are competenţă în ceea ce priveşte următoarele crime: a) crimă de genocid; b) crimele împotriva umanităţii; c) crimele de război; d) crimă de agresiune…!!!

Prin urmare, Oameni Buni să acţionăm acum… acum e momentul să scăpăm de Ciuma Roşie, acum este şansa noastră să alungăm de la putere acestă Mafie Politică….Să actionăm dar… !!!

21 august 2018


MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator – Nihil Sine Deo – PRESĂ LIBERĂ

Lasă un răspuns