TEST… ROMÂNIA, LOVITURA DE STAT POLITICĂ!!!

Foto: Acţiune pentru Naţiune

  Testul suprem la care am fost supuşi cu toţii a fost şi va rămâne cel din 10 August 2018 când Gruparea de mafioţi politici înfipţi la puterea Statului au dat un test fatidic şi dureros naţiunii române….!!!

Scenariul pe care s-a mers la acea dată a fost în parte la fel cu cel din decembrie ’89, când trebuia să se lase cu victime, să fie lansat indicativul de “Stare de necesitate” şi când urma de urgenţă să fie convocat Parlamentul Trădătorilor de Ţară unde avea să fie suspendat Preşedintele, ca şi cel care ar fi fost organizatorul mitingului şi prin care se urmărea destabilizarea ţării şi răsturnarea guvernului şi Statului de drept… Era motivaţia necesară şi cât mai credibilă în exterior, când Preşedintele avea să apară în ochii celor mulţi ca şi un mare manipulator şi trădător şi care trebuia înlăturat de la putere…!!!

Dar, lucrurile nu au stat aşa cum a fost scris scenariul…!!! Protestatarii au fost în mare parte paşnici şi civilizaţi chiar şi atunci când au fost provocaţi, iar agresarea accidentală a celor doi Jandarmi a fost o mistificare a adevărului şi care nici până acum nu este elucidat. Singura explicaţie era că trebuiau să fie acei jandarmi sacrificaţi ca şi “victime colaterale” şi care să le dea o motivaţie în plus să acţioneze cât mai Brutal şi cât mai incisiv şi cu cruzime…!!!

Deja ne amintim minciunile şi manipulările Jandarmeriei, care la nici cinci minute, anunţau  că au fost linşaţi cei doi jandarmi şi că sunt ca şi morţi… pentru că aşa era în scenariul lor…  ca apoi să revină penibil cu nişte explicaţii de bufoni de circ…!!! Însă pe acest fond, forţele de represiune au fost împinse la o şi mai mare Violenţă, la o şi mai mare Brutalitate asupra unor civili paşnici şi neânarmaţi…!!!

Prin urmare Testul a fost un oarecare câştig pentru noi toţi, nu am dat curs manipulărilor şi provocărilor lor, dar s-au lăsat cu victime, Femei, copii, bătrâni şi chiar şi un deces, oameni bătuţi sălbatic şi gazaţi cu gazele lor clasice date în exces şi în totală contradicţie cu Regulamentele Militare de tragere cu Gaze, la fel şi cu folosirea Grenadelor defensive cu gaze…etc…etc….!!!

Este foarte Clar…. Jandarmii au încălcat regulamentele militare cu bună ştiinţă… au premeditat totul… Violenţele şi Gazarea……!!!

Specialişti CBRN (Chemical, biological, radiological and nuclear defense) au explicat că, cel mai probabil, Jandarmeria a folosit pentru dispersarea mitingului diasporei substanţe lacrimogene în exces. Tocmai din această cauză, cei care au fost expuşi direct gazelor vor simţi efectele până la trei săptămâni de la evenimente. Practic, gazele au staţionat în zonă ca într-un borcan făcându-i pe cei din piaţă să inhaleze cantităţi apreciabile. Apoi, forţele de intervenţie nu trebuie, aşa cum scrie şi în regulament, să pulverizeze gazele direct spre faţa şi căile respiratorii ale oamenilor, tragerea trebuind să se facă indirect. Şi nu numai regulamentul de intervenţie stipulează asta ci chiar producătorii agentului CS. Concret, pe dozele cu gaz şi proiectilele cu CS, fabricanţii avertizează: “Pericol: Nu trageţi direct la persoană (persoane). Pot produce vătămări grave sau decesul”. În acest sens imaginile din piaţă sunt relevante, jandarmii încălcând de multe ori propriul regulament şi recomandările producătorilor de gaz. Oricum efectul letal al CS chiar şi asupra unor cetăţeni sănătoşi a fost demonstrat de incidentul din Cairo din anul 2013 când, în urma unei astfel intervenţii excesive cu CS, 37 de oameni au decedat.
Efectele se întind pe săptămâni şi vor mai fi victime…!!!

Este la fel de clar că la toate anchetele începute acum se vor încerca tot felul de imixtiuni în actul de Justiţie, avem în prezent cinci civili arestaţi pentru ultraj împotriva Jandarmilor dar… Nici un Jandarm nu a fost acuzat şi nici arestat ori demis din funcţie, pentru neregulile şi ilegalităţile comise asupra civililor paşnici….!!!!

Democtraţia a murit în România…!!! Unica  noastră şansă de a avea un răspuns pozitiv la toate anchetele şi la toate sesizările noastre, privind Genocidul asupra populaţiei civile din 10 august 2018,  este să implicăm instituţii şi foruri Europene în aceste anchete dacă ne dorim rezultate în timpul cel mai scurt…. Repet, opinia mea personală este clară… Cei care au comandat şi executat aceste acţiuni brutale împotriva civililor, trebuie să răspundă penal, dar, întrucât la noi în România Justiţia nu mai este imparţială şi corectă, este sub comanda Politică, iar legile nu sunt respectate de Înalţi Funcţionari Publici, rămâne tot mai evident ca acţiune de bază, de a apela şi de a sesiza instituţiile internaţionale, în special dacă s-au folosit in exces arme chimice letale asupra civililor, dar şi pentru intervenţia Jandarmeiei brutală şi în forţă…!!!

Trebuie sesizate organizaţiile internaţionale, ONU, Comitetul internaţional al Crucii Roşii… UE… CE… UNESCO… etc, privind Combaterea folosirii în exces ale unor arme chimice periculoase şi ilegale asupra populaţiei civile…..!!!! Cineva trebuie să răspundă pentru cele peste 400 de victime ale Brutalităţii Poliţiei Politice de Represiune – Jandarmeria…!!!

Aşadar avem un mare semn de întrebare…. PSDragnea a urmărit destabilizarea Ţării şi comform tuturor dovezilor şi probelor că a fost aşa, de ce oare încă nu sunt nici acuzaţi şi nici demişi ori condamnaţi cei care se fac vinovaţi de încălcare legilor Statului de drept…???

Democraţie asta însemnă, respectarea legii şi a tuturor normelor Statului de drept….!!!

Esta încă odată foarte clar că se încearcă MUŞAMALIZAREA Genocidului împotriva a sute de civili paşnici şi neînarmaţi!!!

Mă întreb şi întreb iar şi iar… Oare UE şi Comisia Europeană va accepta la preşedenţia acesteia un Guvern de Mafioţi corupţi, inculţi şi incompetenţi, dar mai ales acuzaţi de mai toată opinia publică internaţională că au acţionat cu o extremă Brutalitate împotriva unei mase de Civili, acţionând spre un dezastru asemenea unui Genocid dar mai ales încălcând flagrant Legile Democraţiei şi Drepturile Omului într-o societate total ermetică şi Dictatorială…??!!! Dacă Da! Atunci este ceva putred şi în Europa, iar Democraţia Europeană este în pericol… unde se prevalează minciuna şi corupţia în detrimentul restepectarii tuturor normelor democratice şi ale libertăţilor civice….!!!  Dacă Da! Însemna că Europenii au nevoie de Corupţii şi Mafioţii noştri pentru a-şi pune pe tapet propriile afaceri murdare, ori poate chiar să poată desfiinţa, România ca şi Stat European, unde pot acţiona în linişte orice corporatist eludând orice lege şi reglementări economico-finciare… etc…!!!

Dacă nici Europa nu ne poate ajuta în a putea restabili ordinea Democratică şi respectarea legalităţii interne şi internaţionale, atunci  soarta noastră este pecetluită…!!!

ACUM PUTEM ŞI TREBUIE SĂ SCĂPĂM DE MAFIA POLITICĂ PSD….Apelând la instituţiile internaţionale, pentru că au comis… Crime împotriva Umanităţii…!!!

Trebuie să încercăm orice chiar şi imposibilul, pentru că au comis ilegalităţi la nivel internaţional şi pentru că acum au motive şi europenii să scape preşedenţia CE de aceşti nocivi mafioţi…!!! Acum putem spune că mingea este la Ei în teren… rămâne doar să-şi dorească şi Ei, europenii aşa ceva…!!!

Dincolo de acesta retorică, avem acum  intensificări ale atacurilor mafioţilor politici… apar tot mai multe voci din interiorul PSD care dau o oarecare opoziţie Klanului Dragnea…dar în aparenţă doar…pentru că în practică nu întreprind nimic…nimic!!!   Pentru toţi DIZIDENŢI din PSDragnea, Ponta, Oprea, Rus, grupul de la Cluj, de la Iaşi şi restul, etc… Dacă doriţi să faceţi adevărata dizidenta şi să vă deziceţi de Mafioţii care populează Puterea… Singură lovitură care ar mai putea s-o facă aceşti dizidenţi expulzaţi din PSDragnea ar fi să demisioneze din Partid şi să formeze un grup parlamentar independent care să facă opoziţie actualei puteri… abia atunci poate nu vor mai avea Majoritate parlamentară…. sau mai bine să saboteze din interior Klanul lui Dragnea… abia atunci se va putea vorbi de adevăraţii Opozanţi ai Mafie politice… Toţi aşa-zişi Dizidenţii trebuie să aibă curajul să-l înfunde pe Liderul lor mafiot împreună cu klanul sau… Până atunci însă sunteţi în continuare Părtaşi şi Complici la toate acţiunle de Trădare a Ţării şi de Submninarea Autorităţii Statului de drept….!!!!

Atâta timp cât te declari dizident în teorie dar în practică nu demonstrezi nimic, eşti la fel de părtaş şi de complici la toate ilegalităţile acestui partid… Curăţirea partidului se face din interior spre exterior, iar separarea celor care se considera „oneşti” de restul trebuie demonstrată în Parlament… Restul sunt doar  Teorii şi complicităţi..!!!

3 septembrie 2018


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns