Pledoarie pentru ,,Abordarea INTEGRATIVĂ a bolilor cronice”

Scrisă de o autoare incorectă politic, aflată în slujba Adevărului…

Foto: pentruviatacluj.ro

În 2020, apărea la Editura ,,Casa Cărții de Știință”, un nou volum semnat de cunoscutul medic prolife, Dr. Christa Todea-Gross.

Cartea, intitulată ,,Abordarea integrativă a bolilor cronice – Rolul factorilor poluanți ai mediului în producerea lor”, este de importanță vitală pentru orice persoană interesată de propria sănătate.

Scrisă de o autoare incorectă politic, aflată în slujba Adevărului, ea urmează altor 2 volume de referință în literatura românească de specialitate:

Dr. Todea, medic foarte bine cunoscut în cadrul mișcării pro-viață de la noi și nu numai, ,,a condus timp de 7 ani Proiectul ,,Pentru Viață”, din cadrul Asociației Filantropice Medical-Creștine Christiana a Mitropoliei Ortodoxe a Vadului, Feleacului și Clujului. În continuare, administrează site-ul Provita cu un membru al proiectului: www.pentruviatacluj.ro.”

În perioada 2013-2016, a fost medic de familie la o renumită clinică din Germania, timp în care a cunoscut-o și Prof. dr. John Ionescu, care o caracterizează ca pe o ,,persoană total devotată pacienților și dornică să învețe tot ce este nou în domeniul medicinii integrative moderne, fundată pe dovezi științifice.”

Despre carte am doar cuvinte de laudă și s-ar putea scrie mult, însă prefer să vă fac cunoscute câteva întrebări la care autoarea răspunde argumentat în volumul său:

  • Care e legătura între factorii poluanți din mediul în care trăim și bolile cronice?
  • Cum ne dăunează anumite metale, materiale plastice folosite în tehnica dentară, E-uri, organisme modificate genetic șamd?
  • Ce este electrosmogul și cum ne îmbolnăvesc telefoanele mobile, avioanele și ,,chemtrails”, wi-fi-ul etc.?
  • Ce rol au factorii poluanți în boli ca SLA, Alzheimer, Parkinson, autism, ADHD, epilepsie, scleroza multiplă, tiroidita Hashimoto, diabet zaharat și multe altele?
  • Care sunt ,,Principiile terapiei integrative în anumite boli cronice”?
  • Autismul se poate trata și vindeca?
  • Tehnologia 5G este sau nu un mare pericol pentru sănătatea noastră și a planetei?

La toate acestea și multe alte întrebări care ne frământă pe mulți dintre noi găsim răspuns în cartea dr. Todea-Gross, al cărei cuprins poate fi citit aici.

Vă recomand, fără ezitare, acest volum și aștept părerile dvs. ulterior, dacă v-a ajutat sau nu lectura acestei cărți pe care eu o consider un ,,must read” în vremurile actuale.


  • Suntem cenzurați online/pe rețelele de socializare. Zilnic, puteți accesa site-ul pentru a vă informa.
  • Contactați-ne oricând.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un ,,Like” și să distribuiți pagina de Facebook (conținut exclusiv).
  • Pentru o presă independentă, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservatorContează pe ȘTIRI ce contează!

Lasă un răspuns