Abund Berry. Povestea unui brand valoros

vinul Abund Berry

Povestea Abund Berry a luat naștere în localitatea Țicleni, județul Gorj, în anul 2016, alături de 3 generații, când Ionel Burtea (foto stânga) a primit moștenire de la bunicul său un hectar de pământ.

În acea vreme, orașul Țicleni nu oferea foarte multe variante de business, afacerile părinților eșuaseră, iar din nevoie și-a dorit să construiască ceva cu ce avea la îndemână, alături de familia sa.

Cu o viziune bine conturată și mult curaj, a făcut primii pași către îndeplinirea unui vis, vis care astăzi poartă denumirea de Abund Berry.

Așa a început totul, în anul 2016 a plantat mure, în 2017 a făcut prima livrare de fructe către un supermarket din Târgu-Jiu, iar în același an s-a extins la cinci hectare. În anul 2018 extinderea a fost la șapte hectare, când a început și producerea renumitului vin de mure și adăugarea treptată a produselor procesate.

Ionel a oferit în același timp și o experiență inedită vizitatorilor plantației în sezonul fructelor de pădure. În weekend, turiștii se pot bucura de plantația cu mure din inima Gorjului, culegând chiar ei murele și consumându-le după bunul plac.

În prezent, Abund Berry distribuie în toată țara fructe de pădure proaspete și produse proprii, create din dragoste pentru fructele de pădure!

Foto:


  • Suntem cenzurați online/pe rețelele de socializare. Zilnic, puteți accesa site-ul pentru a vă informa.
  • Contactați-ne oricând.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un ,,Like” și să distribuiți pagina de Facebook (conținut exclusiv).
  • Pentru o presă independentă, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservatorContează pe ȘTIRI ce contează!

Lasă un răspuns