Reprospectivă politică | ROMÂNIA! LOCUL UNDE NU S-A ÎNTÂMPLAT NIMIC!!!

  Locul unde nu s-a întâmplat nimic bun pentru omul de rând, timp de 27 de ani şi locul unde caracatiţa mafioto-comunistă a pus stăpânire pe toată ţara şi pe averea naţională, taransformată într-o imensă sursă de venituri doar pentru Gaşca politico-mafiotă. România, după 27 de ani de la marele Puci din decembrie ’89, organizat şi orchestrat de securitate şi eşaloanele 2 şi 3 ale PCR, arată ca şi un imens talcioc de vechituri, patronat de interlopi, şi unde cetăţeanul de rând este gata să se bată pentru orice firimitură de pâine, ce este aruncată pe caldarâm de mai marii infractori ce au pus stăpânire pe acest bazar….!!!! Se pune tot mai des întrebarea, de ce nu reuşim să ieşim de sub acestă influineţă nefastă, atâta timp cât vedem clar cât de jefuiţi suntem, de asupriţi şi mai ales de faptul că suntem conduşi de o grupare mafioto-politică, extrem de periculoasă pentru naţiune??? Un posibil răspuns ar putea fi şi faptul că, securitatea statului are controlul total asupra cetăţeanului, agresându-ne pe toţi cu dezinformări şi manipulări din cele mai perfide şi care în final au dus la o menţinere a unei stări de divizare şi dezbinare a populaţiei. Apoi securitatea a devenit una şi aceeaşi cu partidul mamă, adică cu PCR, deghizat şi cosmetizat frumos în alte câteva partide, numite şi “democrate” însă de departe cel mai redutabil partid a rămas şi este deja PSD-ul, o copie fidelă a defunctului PCR…!!! În acest sens nu mai există nici o îndoială, ştim şi simţim tot mai acut acest aspect din viaţa noastră. Totul a fost şi s-a subordonat politicii, întocmai ca şi în urmă cu 50-60 de ani. De fapt exact de unde s-a şi pornit teroarea Rosie… Dacă facem recurs la memorie şi la studiile de istorie ai anilor ‘47-’60, când prin mistificări şi manipulări, cetăţeanul a ajuns o marionetă fidelă, un executant al păpuşarilor din PCR şi Securitatea Statului… Şi de atunci încet, încet am devenit supuşii unui singur partid, la fel şi azi, totul sub comanda politică a partidului unic PSD….!!!

Nu mai există nici o urmă de îndoială că avem acelaşi tip de Dictatura şi de Totalitarism Politic!!! Ce-şi doresc politicenii acestui unic partid, aceea se va şi întâmpla, indiferent de efecte, nimic nu contează decât urmărirea “liniei de partid” trasată cu deosebită atenţie de către păpuşarii din partid…Inutil să reamintesc despre democraţie ori despre respectul legilor şi al drepturilor şi libertăţilor într-un Stat de drept. Toate aceste nu mai există atunci când “elita” Partidului unic decide altceva….!!! Acum voi fi blamat de către unii oportunişti, cum că PSD-ul este partidul care a câsitigat alegerile…Nimic mai fals!!!! Sutem în eroare şi într-o imensă manipulare!!! Despre ce alegeri Alegeri vorbim?? Întreb şi eu!! Cele măsluite şi manipulate???!!! Cele făcute după o lege electorală impusă nouă, de un Parlament Infracţional??? Şi Da!!! Au câştigat alegerile când de fapt într-un stat de drept şi într-o democraţie reală şi nu una iluzorie, scrutinul electoral ar fi trebuit cel puţin repetat întrucât, prezenţa la urne a fost sub 50% din polpulatia cu drept de vot…!! Prin urmare cum să alegi o minoritate să conducă o majoritate??? Cum să pui în funcţii publice de maximă importanţă, cetăţeni cu dosare penale??? Cum să admiţi funcţionari publici în legislativ doar cu studii liceale şi fără o experienţă şi un profesionalism recunoscut cel puţin în ţară…etc…etc!!! Şi Da!!! Au câştigat alegerile aşa măsluite cum au fost, însă primele măsuri şi legi luate au fost în detrimentul democraţiei şi ale Statului de drept…Şi atunci despre ce vorbim…????!!!! Aşadar apare o altă întrebare: Unde este opoziţia politică şi civică, împotriva acestor grave derapaje…??? Păi este simplu, a fost asimilată partidului unic, exact ca şi în anii ’47-’60. Diferenţa este că atunci totul se făcea în forţă, brutal, iar acum este doar o chestiune de principiu… Eşti doar cumpărat cu funcţii şi recompese financiare(un soi de mită)!!! Când ţi se oferă un salariu enorm şi o funcţie pe bani publici şi fără să ai studiile necesare, totul moca, mai ai chef de Opoziţie…??? Când ţi se oferă milioane de euro din afaceri cu Statul, mai poţi fi în opoziţie…??? Iar când ai şefi politici şi eşti bine ancorat în rate la bănci pentru casa, maşina ori studii pentru copii, mai ai chef să-ţi înfrunţi şeful politic….??? Mai poţi risca să-ţi pierzi slujba şi salariul de la Stat doar ca să te dai în opoziţie…???!!! Nu! Nici vorbă de aşa ceva. Prin urmare despre ce Opoziţie mai vorbim???!!!

Acum am văzut cine ne comandă şi cine ne-a supus, care este partidul unic… adică PSD-ul!! Ştim cu toţii cât rău a făcut şi încă mai aduce peste ţară, la fel ştim şi vedem clar care sunt “elitele” infracţionale ale acestui Partid Unic Conducător, dar nu am văzut şi nu am auzit nicăieri şi nici o organizaţie/instituţie, politică s-au apolitică, care să facă apel la instante în justiţie şi care să ceară scoaterea acestui partid în afara legii….!!! Ştim cu toţii că Legea Partidelor politice, nr 14/2003, republicata în iunie 2015, este de partea noastră şi comform căreia, PSD-ul ca şi partid politic poate fi desfiinţat, la fel şi comform Constituţiei României la Art. 40, se stipulează: “Partidele sau organizaţiile care, prin scopurile ori prin activitatea lor, militează împotriva pluralismului politic, a principiilor statului de drept ori a suveranităţii, a integrităţii sau a independenţei României sunt neconstituţionale”, cu toate acestea acest Partid este mai departe la putere….!!!! De ce oare???? De ce oare nici o organizaţie/instituţie ori chiar grupuri de cetăţeni, nu au cerut şi/sau invocat, în faţa unor instate judecatoresti, aceste aspecte legislative privind un partid care destabilizează ţara şi atentează asupra suveranităţii şi integrităţii României, prin tot ceea ce face…??? Cu toate acestea nu se intervine în nici un fel….!!! Atunci ce fel de Opoziţie avem?? România are o societate civilă…???!!!! Da! Însă nu este deloc organizată… ba din contră… este divizată, dezbinată şi manipulată, fără un lider adevărat…!!! În epoca Ceauşescu, când doi sau trei romani se întâlneau, unul era informator azi din trei cetăţeni când se întâlnesc, toţi trei au propria lor viziune şi idei despre cum trebuie să acţionăm…. Unul crede că doar Dumnezeu ne poate salva… altul că doar stând în stradă cu lozinci şi pancarte atârnate de gât putem schimba sistemul, iar în final ultimul care crede că doar prin acţiuni de acţiune/luptă, adevărata se mai poate corecta totul… Exact ca şi în fabulă Racul, Broască şi o Ştiucă… Nimic nu se întâmplă….!!!

Pentru cine nu a citit această fabulă este bine s-o citească…Iar morala fabulei noastre ar fi cam aşa: Racu, Broască şi o Ştiucă sunt de fapt reprezentanţii societăţii civile de azi. Fiecare trage în direcţia sa şi Sacul pe care trebuie să-l mişcăm, respectiv restabilirea legilor fundamentale ale democraţiei şi ale statului de drept, rămâne nemişcat!!! „Divide et impera” este în continuare arma letală a Puterii Politice de acum. Desatabilazarea/dezbinarea societăţii civile era şi este în „Programul de guvernare” al PSD, de la bun început. Cel mai bun exemplu este cel de la începutul acestor proteste când au fost luaţi prin surprindere de faptul că romanii s-au putut uni într-un număr atât de mare. Prin urmare au şi început…”Aţi reuşit să vă uniţi?? Nu-i nimic, avem ac de cojocul vostru” şi au început destabilizările…În primul rând mediatice prin reţelele de scializare unde apar tot soiul de indivizi care au misiunea de a temporiza orice formă de acţiune, „Să facem protestul cât mai paşnic….non-violent…!!! Fără violenţă” deci non-activ. Modelul robotic, static cu lozinci şi pancarte”Vă lăsăm să scrieţi ce doriţi voi pe pancarte dar, fiţi cuminciori…. ” A doua destabiizare…”Dacă tot veniţi în piaţă, va mai dăm măriri salariale la bugetari”…şi apoi imediat prezenţa la proteste a fost foarte redusă, din ce în ce mai redusă….Cu salarii mari(cu sacii în căruţa şi cu burta plină) nu prea îţi vine să stai la proteste….!!!!! A treia destabilizare…Sarabanda creditelor doar cu buletinul, care a şi apărut imediat aşa din senin… ”Poftiţi de luaţi credite nelimitat şi…pe repede înainte…” ai credite, ai datorii faţă de bănci, faţă de familie şi faţă de societate… Prin urmare, trebuie să-ţi păzeşti bine jobul, dacă-l pierzi ai pierdut totul….Casă, maşina… familia… etc. Deci, mai vii la proteste??!!! Mai ai chef de acţiuni de protest…??!!Etc…!!!

Aşadar dacă se întâlnesc în piaţa 1000 de cetăţeni, nici măcar 10% nu sunt de acord unii cu alţii, în ce priveşte modul lor de acţiune… dar parcă aşa să fii paşnic, non-activ cu o pancartă de gât şi să te dai pe net drept protestar longeviv… Aşa parcă da foarte bine şi la familie şi la şefi, eşti cumva neutru dar prezent…la protest!!!! Apoi Netul cu postacii plătiţi anumit să destabilizeze societatea civilă, inoculează idei măreţe despre o anume formă de (in)acţiune… Unii lansează idei că acţiunea antisistem se se deruleze peste doi trei ani, acum cică ar fi prea devreme….!!! Alţii se dau de ceasul morţi să ne rugăm la Dumnezeu să-i alunge pe interlopi din Parlament…!!! Unii dintre ei acreditează ideea revenirii Monarhiei la putere, însă când insistăm pentru detalii o scaldă în zece ape… Alţii vor să construiască un alt partid politic şi să candideze la viitoarele alegeri… însă nimeni nu ştie să spună dacă vom mai apuca alegeri libere, după modul în care se emană legile la noi în Parlament….!!! Şi tot aşa mai departe…!!! Nu am văzut şi nu am simţit nici măcar o singură mişcare adevărată de „luptă” antisitem. Pentru că este tot mai clar că actualul sistem politic trebuie înlăturat radical şi construit o altă formă de guvernare bazată numai şi numai pe profesionalism şi respectul total al legilor în vigoare, cât şi prin depolitizarea tuturor instituţiilor. Nu poţi implementa alt sistem politic, peste acest sistem în formă actuală, ori peticind acest sistem politic precum un sac vechi şi plin de găuri…!!

Degeaba venim în număr mare în piaţă la proteste…degeaba ne adunăm câte 1000 de oameni dacă nu avem cu toţii o idee unitară de acţiune… Decât 1000 dezbinaţi şi haotici mai bine o sută de oameni buni, cu aceeaşi voinţă, cu aceleaşi principii de aplicat, bine organizaţi şi disciplinaţi, cu care poţi trece mai departe la o acţiune concretă şi nu una iluzorie ce se poate întinde în timp ani de zile, dar mai ales să nu se concretizeze niciodată… Ceea ce şi aşteaptă actuala putere infracţională… Prin urmare cât s-o mai întindem aşa…??? Cât s-o mai lălăim…??? Sau ne opunem total şi radical, sau ne supunem orbeşte, noi şi familiile noastre, mergem în coloană la sediile PSD şi cerem să aderăm cu toţii unui singur şi unic partid, întorcând spatele istoriei unei unei naţiuni de oameni curajoşi şi viteji şi care au ştiut să lovească fatal duşmanii ţării, de s-a cutremurat întreaga Europă….!!!!


MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator – Nihil Sine Deo – PRESĂ LIBERĂ

Lasă un răspuns