Retrospectivă politică | NI S-A STINS INSTINCTUL URII…!!!

Parlamentul European

  De 27 de ani se complotează asupra României de către o mână de borfaşi puşi pe aprigă căpătuială, pe jafuri şi interese personale. Şi ca să le meargă tot mai bine, au mistificat adevărurile istorice precum şi zeci de documete cu caracter de lege iar mai apoi s-au constituit în grupări politice cu o vădită caracteristică de tip mafiot.

Complotul la care am fost suspusi ani de zile a fost susţinut mereu de arma letală a mafiei politice anume Dezinformările şi Manipulările duse la extrem. Prima şi cea mai grosolană Manipulare a fost şi aceia, comform căreia în România de după ’89 avem pluralism politic precum Putere şi Opoziţie politică…!! Total fals şi eronat, însă mai toţi românii au intrat în această horă nefastă de autoamăgire şi automulţumire. Românii sau împărţit în două tabere cei ce susţin puterea şi cei din opoziţie, insa uitau ca trasierismul politic a dizolvat…pluralismul politic reducându-l în fapt la o singură grupare, puterea politică…Politicienii manipulatori apăreau în spaţiul public, cu declaraţii demagogice şi bombastice, inoculând publicului needucat şi neavizat, o diversiune macabră, asupra unui stil de opoziţie de salon, faţă de puterea politică. La tribună opozanţii politicienii se declarau făţiş împotriva puterii, pentru că imediat după aceea să iasă în culise unde se aşezau la masa puterii pentru a ne ridiculiza pe toţi…!!!

În anii ’90 s-au dat câteva “bătălii” redutabile cu puterea neocomunistă, în special sindicatele şi o bună parte din societatea civilă, mult mai activă şi prezentă atunci. Mai apoi, odată cu dispariţia fizică a marelui opozant ţărănist, Corneliu Coposu şi începând cu anul 2000, au demarat marile agresiuni subtile asupra democraţiei, distrugând cea mai mare parte a sindicatelor, fie prin închiderea marilor fabrici, (mai exact după unele statistici cca 1265 de unităţi industriale), şi/sau vânzarea lor(privatizarea de formă), fie prin mituirea Liderilor de sindicat, trensferandu-i pe majoritatea lor, în sfera politcului, oferindu-le bani şi funcţii publice. Foarte îngrijorător este faptul că suntem în ţara hăituită de manipulări şi manipulatori, care dezbină şi dezintegrează societatea….Pe de altă parte un lucru este cert, românii nu mai au conştiinţă naţională. Suntem singura ţară din Europa care nu are pe val un partid naţionalist. Peste tot în Europa de Vest şi Centrală sunt ţări în care naţionalismul este pe val cu câte un lider sau un partid puternic, numai la noi nimic…nimic!!!

Ni s-a stins instinctul urii. Pe vremuri, ciobanul ştia să plesnească cu măciuca fix între ochii duşmanului, la vreme de mare primejdie, atunci, în negurile timpului, ştiam să urâm cu fanatism vrăjmaşul şi să iubim aproapele. Noi eram civilizaţia şi restul era barbaria. Dar ura are virtuţile ei vindecătoare când e bine înrădăcinată şi orientată. Ura fanatică, ura din pasiune, ura viscerală împotriva duşmanului ascute intelectul individual şi colectiv. Ura, ca şi focul, e creatoare de cultură şi de înnoire.

Prin urmare suntem în imposibilitatea unei răzvrătiri, ni s-a inoculat mereu din partea apatrizilor puterii, să nu urâm, să nu facem revoluţie, să nu fim „comunişti”.

Moderaţia şi coabitarea cu duşmanul ar fi singura cale de urmat…!!! Acum de dăm seama ce mare a fost manipularea… Însă e cam târziu. Ţara este călcată în picioare de jefuitori şi de trădători, iar noi toţi suntem un popor de sclavi. Împrumutam şi imităm de departe modele, culturi, doctrine politice şi economice, cuvinte, tehnologii. Aşa nu se mai poate continua.

N-avem iniţiativa…n-avem acţiune!!! Pe toţi cei care stau şi aştepta să vină „Cineva’’ să ne salveze ţara de mafioţi, i-aş întreba aşa: „Dacă hoţii ţi-ar călca casa şi ţi-ar fura agoniseala de-o viaţă, prăduindu-ţi averea familiei, tu române ce-ai face….??? Te-ai ascunde şi i-ai lăsa să jefuiască şi să te lase falit după o viaţă de muncă…?? Ai ieşi în fata hoţilor cu lozinci şi pancarte…??? I-ai huidui din ascunzătoare ta…??? Sau ai ieşi la luptă să-ţi aperi familia şi agoniseala, să-i pui pe fugă…???” Răspunsul meu, române ar fi aşa: „Aş ieşi la luptă şi aş plesni năpraznic cu măciuca, fix între ochii hoţului şi talharului, în aşa mod încât să nu le mai trebuiască în veci să-mi calce pragul şi nici să-mi prăduiască familia şi proprietatea…!!!”

Suntem umiliţi, pentru că ne lăsăm umiliţi….Suntem fraieriţi, pentru că ne lăsăm fraieriţi….Suntem batjocoriţi şi jefuiţi, pentru că ne lăsăm batjocoriţi şi jefuiţi…!!!

După 27 de ani de neocomunism, vedem şi mai ales simţim din ce în ce mai tare cum acest Stat nu ne doreşte binele şi cum acest Stat, devenit dictatorial şi totalitar, poate decide mâine dacă ne falimentează pe toţi şi/sau dacă atentează la proprietăţile noastre, la viaţa naoastra şi a familiilor noastre, la libertăţile noastre….!!! Nimeni şi nimic nu ne mai poate garanta siguranţa zilei de mâine. Nimeni şi nimic nu poate să ne asigure că mai sunt respectate, legile şi legea fundamentală în Stat, atât timp cât Constituţia este interpretată de o instituţie, ea însăşi politizată şi mafiotizată la maxim şi care apăra drepturile infractorilor politici. Ne-am trezit, într-un sfârşit, în faţa unor infractori care au pâinea şi cuţitul în mâini, furate de la noi toţi, şi sub ameninţarea forţei, încearcă să ne supună….”Dacă vrei o bucăţică de pâine, trebuie să faci ce spun eu şi nu ce spune legea….iar legea o fac tot cum vreau eu…!!!”

Aşadar ajungem la o singură soluţie radicală, fiecare dintre noi să-şi apere drepturile şi proprietatea cu forţe proprii şi cu preţul suprem. Pentru că proprietatea mea şi a ta, române, este proprietate naţiunii în ansamblul ei, iar jefuirea ţării este de fapt şi jefuirea noastră a tuturor…Să nu ne lăsăm iarăşi amăgiţi că mâine…ca acel mâine ne va fi mai bine dacă ne vom supune total….!!! Mâine va fi mai rău…!!!

Trebuie să luptăm pentru a ne apăra pe noi înşine…pentru familiile noastre….pentru copii noştrii… pentru proprietatea noastră… pentru naţiunea şi ţara în care ne-am născut şi pentru care au murit eroic strămoşii noştri, lăsându-ne moştenire o ţară frumoasă şi bogată, dar şi cu o datorie de îndeplinit, aceea de a o apăra de duşmanii trădători de neam şi ţară….!!!

Am avut o speranţă şi anume în Diaspora noastră, Diaspora unită!!! Dar această speranţă începe să se năruie…Şi Diaspora este la fel de dezbinată….!!! De ce..?? Pentru că nu sunt reacţii civice internaţionale pe măsura acestei organizaţii, căci până la urmă sunt organizaţi, exista o entitate care se doreşte recunoscută ca fiind Diaspora unită…!!!

Dacă facem un efort de memorie, ne aducem aminte de epoca de tristă amintire, când aşa-zisa opoziţie a regimului ceauşist, era alcătuită în mare parte, din dizidenţi, din romani plecaţi (fugiţi) din ţară şi care erau uniţi în diverse organizaţii prin Europa şi prin lume, luptând pentru drepturile şi libertăţile românilor rămaşi în ţară. Acea luptă era şi o formă de protest şi opoziţie cuprinsă în diverse acţiuni.

Prin urmare rolul major al diasporei ar fi şi acela de a exercita presiuni mediatice, prin organismele internaţionale, cât şi prin mass- media, întocmai după modelul dizidenţilor din epoca ceauşistă, pentru a obstrucţiona puterea politică internă, să se transforme în într-o dictatură a partidelor politice. În cele din urmă, diaspora unită ar trebui să fie o voce puternică, care să se facă auzită în toată Europa şi în lume, despre toate aceste derapaje ale puterii politice, despre abuzuri şi încălcări ale legilor, cât şi despre toate ilegalităţile din România. Nu ştiu, dacă la această oră există undeva prin Europa un post de radio al Diasporei române, de exemplu, sau o publicaţie scrisă pe suport de hârtie, cu ediţii în câteva limbi de circulaţie internaţională ???!!! Personal nu am auzit.

Cum să ne facem auziţi în lume şi cum să fim crezuţi de instituţiile europene şi internaţionale, despre tot ceea ce se întâmplă în ţară şi despre ilegalităţi şi gravele încălcări ale drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, când din ţară se aud şi răzbat doar şoapte ale unei palide opoziţii interne??!!

Diaspora, a fost şi este o forţă de opoziţie reală, rămâne doar să conştientizeze acest lucru, ajutând pe cei din opoziţia rămasă acasă, de a scăpa definitiv de sistemul politic infracţional ce domina şi asupreşte naţiunea română…!!! Nu poţi fugi la nesfârşit din calea mafie şi a hoţilor….Într-o zi te vei întoarce….şi nu vei mai găsi nici casa, nici familia, nici prietenii… nici pădurea…nici lacul în care te scăldai….nimic din ce-ai lăsat drag ţie nu vei mai găsi….!!! Iar acasă nu va mai fi niciodată…Acasă…!!! (4 septembrie 2017)


MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator – Nihil Sine Deo – PRESĂ LIBERĂ

Lasă un răspuns