„Nicio călătorie nu trebuie parcursă singură, mai ales aceea de a fi mamă”

centrele ROUA

Am devenit mamă, așa, de-odată, ca o surpriză minunată! Da, da, eu sunt mămica unei mici prințese care tocmai și-a făcut intrarea triumfală în lumea asta mare. 

Drumul până aici a fost cu momente bune, momente mai puțin bune, dar la final totul s-a transformat într-o poveste pe care vreau să o împărtășesc cu toate viitoarele mămici.

Folosiți-vă de puterea voastră interioară, nu vă lăsați învinse de provocări și nu ezitați să cereți ajutor. Experiența de a fi mamă e o combinație de momente incredibile și o forță uluitoare. Chiar dacă drumul pare împietrit, mai ales când totul nu e așa cu te-ai fi așteptat cândva, amintiți-vă că în burtica voastră se dezvoltă un univers nou, o dovadă a puterii voastre. 

În momentele grele, să ceri ajutor nu e semn de slăbiciune, ci dovada că ești înțeleaptă și că îți pasă de tine și de micuțul tău.

Așa că, din adâncul sufletului meu, trimit mulțumiri călduroase celor de la Centrele ROUA. Generozitatea lor fără margini și sprijinul lor constant au adus bucurie și confort în povestea mea, arătându-mi că nicio călătorie nu trebuie parcursă singură, mai ales aceea de a fi mamă.

Dacă experiența mea m-a învățat ceva, este că unitatea și compasiunea sunt temeliile pe care construim o lume mai bună. Iar, mai departe o să lupt să transmit aceste valori şi copilului meu. 

——————–

Acționează pentru schimbare! Împreună putem face diferența.

Ajută-ne să fim o rază de lumină în viața celor care au nevoie! Trimite acum un SMS cu textul „DOI” la 8845 și activează o donație lunară de 2 euro sau donează aici: https://centreleroua.ro/doneaza/.

Fiecare gest contează enorm și fiecare contribuție ne apropie mai mult de un viitor mai bun. Împreună putem transforma vieți și crea un impact real. Hai să facem această schimbare împreună!


Alătură-te Comunității Roua pe Telegram: https://t.me/comunitatearoua.

Sursa: buletinul ROUA


MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Nihil Sine Deo.

Lasă un răspuns