Foto: zf.ro

Vă recomandăm pentru ziua de astăzi la “Știrile zilei”, următoarele articole de presă:

MAI: Astăzi, 29 mai 2024, Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, coordonează o amplă operațiune de combatere a infracțiunilor economico-financiare și a celor de natură judiciară.

Libertatea: Forțele armate ale Ucrainei au folosit în mai multe rânduri arme furnizate de Occident pentru a lovi teritoriul Rusiei, a informat AFP, citând mai multe surse. Potrivit acestora, ultima dată când armele aliaților au fost folosite, ucrainenii au atacat obiective din apropierea Krasnodarului. France Press nu a precizat despre ce fel de arme e vorba, scrie cotidianul rus Kommersant. Citeşte integral pe: Libertatea

Cotidianul: Pentru majoritatea țărilor NATO a sosit momentul ca președintele României, Klaus Iohannis, să se retragă, după două luni de luptă pentru funcția supremă a Alianței. În culisele funcțiilor de conducere, o serie de oficiali și diplomați UE consideră că Iohannis joacă un joc pe termen lung și că se folosește de candidatura sa la NATO pentru a se poziționa pentru un alt rol de conducere în UE, scrie Politico, potrivit Inpolitics.

Ziare.com: Un nou studiu efectuat de către un grup de experți de la mai multe universități din Italia și publicat în revista Nutrients pe 22 mai 2024, a făcut o descoperire importantă pentru sănătate. Experții au constatat că nivelul scăzut de vitamina D din organism este strâns legat de un risc crescut de o boală gravă la adulții în vârstă, diabet. Integral pe: Ziare.com


  • Contactați-ne oricând. Pentru o presă independentă, fără cenzură, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!
  • Apărăm Credința și Patria. Susținem Monarhia, Familia, Cultura, Tradiția și Viața de la concepție la moartea naturală.

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Presă cu frică de Dumnezeu

Lasă un răspuns