4 întrebări pentru viitorul primar al municipiului Tg-Jiu

Am adresat astăzi, pe diverse căi, 4 întrebări candidaților anunțați pentru Primăria Tg-Jiu.
Răspunsurile vor fi publicate aici pe măsură ce le voi primi de la ei. Iată ce i-am întrebat:

  1. De ce meritați să fiți ales/aleasă primar al orașului Tg-Jiu?
  2. Ce defecte aveți?
  3. Care e ultima carte citită și cînd?
  4. Care sunt cele mai importante 3 lucruri de rezolvat în Tg-Jiu și cum le-ați soluționa/în cît timp?

Așteptăm cu interes răspunsurile lor. (10.04.2024)

Actualizare 2 iunie: Am primit răspuns de la Adrian Tudor, candidatul Partidului Verde.

  1. Merit să fiu ales primar al municipiului Târgu Jiu, pentru că am cel mai bun proiect pentru oraș. Eu nu vreau să cârpesc orașul, ci vreau să-l transform într-un centru al culturii și inovării, un loc unde tinerii să vrea să se așeze, nu să plece spre alte zări. Am o carieră ireprosabilă, am o echipă formată din profesionisti si oameni cu expertiza, nu interlopi si rechini imobiliari precum contracandidatii mei.
  2. ⁠Sunt, uneori, prea idealist. Visez ca Targu Jiul sa devină un loc al frumusetii, primitor si datator de sanse pentru toti.
  3. Fratii Karamazov, la inceputul anului.
  4. ⁠Problema demografica, problema locurilor de munca si a traficului. Problema traficului o pot rezolva rapid, prin solutiile propuse in program: parcari modulare in punctele cheie din oras, constructia unei subtraversari si a unei noi strazi care sa lege Narciselor de CAM. Transformand orasul intr-un centru cultural Brancusi, construind un parc industrial in zona Dragoieni, infiintand o facultate de arte, vom crea sute de locuri de munca, doar in primul mandat. Problema demografica este o problema la care daca lucram de pe acum, o putem indreapta in 5-10 ani. Aici e vorba de un mix de masuri, care se leaga de ce spuneam mai devreme: creand locuri de munca, conditii de trai pentru familii, vom stopa hemoragia spre alte parti. Apoi mai sunt masuri de stimulare a natalitatii, facilitati scolare, crearea unui oras prietenos cu familia.

Sursă foto: Facebook Adrian Tudor – Primar Târgu Jiu 


MAGAZIN CRITIC – Nihil Sine Deo / Știri ALESE cu GRIJĂ de suflet

Lasă un răspuns