Iată rezultatele democrației europene: Niciun român în Consiliul Local la Sfântu Gheorghe pentru prima dată în ultima sută de ani!

Mișcarea Națională - Piața Libertății din Sfântu Gheorghe, jud. Covasna

De neacceptat! Niciun român în Consiliul Local la Sfântu Gheorghe pentru prima dată în ultima sută de ani! FAPT NEMAIÎNTÂLNIT în ultimii 100 de ani: toate cele 21 de locuri în Consiliul Local Sfântu Gheorghe au fost ocupate de către reprezentanții UDMR-ului, informează Glasul Info.

În timp ce UDMR adună voturile într-un singur coș, românii dezbinați le risipesc pe o puzderie de partide. Dacă românii ar fi candidat într-o alianță de partide, ar fi scos ușor peste 16%. PSD a luat 4,8% din voturi, USR a luat 4,44%, AUR un procent de 3,71% și PNL procentul cel mai mic, de 3,28%. Până românii de acolo nu înțeleg că Unirea face puterea, dezbinarea lor va face ca românii să nu fie reprezentați politic. Aceasta a fost marea capcană a acceptării unui ONG etnic pe post de formațiune politică.

Abandonarea de către statul român a comunităților de români din Harghita, Covasna și mai nou Mureș la mila UDMR-ului, secondată de măsurile agresive de maghiarizare și deznaționalizare prin care acționează UDMR de peste trei decenii în aceste județe, duc ușor dar sigur la dispariția românilor din inima țării. Cum se poate numi acesta altfel decât un genocid identitar cu complicitatea directă a autorităților statului român?

Pentru a asigura toate mofturile cu valențe iredentiste, revizioniste și șovine ale UDMR-ului, statul român bagă capul ca struțul în nisip când vine vorba de apărarea drepturilor culturale și identitare ale românilor din județele controlate politic de către UDMR. Preluare: Glasul Info


MAGAZIN CRITIC – Nihil Sine Deo / Știri ALESE cu GRIJĂ de suflet

Lasă un răspuns