26 iunie: Ziua Drapelului Național

26 iunie, Ziua Drapelului Național

26 iunie, Ziua Drapelului Național. Acesta are culorile roșu, galben și albastru, moștenite de pe Drapelul Primordial al strămoșilor noștri Geti. Pe acest Drapel, cu mii de ani înainte de Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos, culorile au fost dispuse pe orizontală astfel: sus era albastru, la mijloc galben și jos roșu.

Acest Drapel Primordial a fost fluturat și în timpul revoluțiilor din anii 1821 și 1848, precum și la Marea Adunare de la Alba Iulia de la 1 Decembrie 1918. Același Drapel al Geților a fost steagul Budapestei timp de 1000 de ani.

Modificarea supunerii culorilor pe Drapelul Național al României s-a făcut, în jurul anului 1870, printr-un decret semnat de domnitorul alogene Carol I cu scopul de a ascunde Adevărul despre Drapelul Primordial al Poporului Get, strămoșul real al Poporului Român.

La revizuirea Constituției trebuie respectat Adevărul istoric și să se revină la dispunerea celor trei culori pe orizontală, respectiv la Drapelul Primordial moștenit de la Poporul Get, care are o vechime de cel puțin 5.000 de ani. 

Gheorghe Funar


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: aici.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns